Centar Millennium AD

Centar Millennium predstavlja jedno od najlepših zdanja medju sportsko-poslovno-zabavnim centrima Srbije.

Izgrađen je 2001. godine. Svečanom otvaranju prisustvovao je izvestan broj uvaženih gostiju iz sveta politike, biznisa i diplomatije.
Uz brojne novinare štampanih i elektornskih medija, spektakularno otvaranje ovog hrama sporta, kulture i zabave pozdravili su uz oduševljenje i mnogobrojni građani.

Već punih dvadeset godina Millennium se prezentira kao jedinstveno ime za poslovni sistem koji čine različiti segmenti sa zajedničkom poslovnom filozofijom koja obezbeđuje uspešno poslovanje.

Upravo ovde, održano je EP u košarci 2005. godine, Univerzijada 2009. godine i mnogo drugih međunarodnih sportskih takmičenja. Spremni i sa radošću iščekujemo EP u rukometu , januara 2012 godine. Pored velike sportske dvorane nalazi se savremena teretana i sauna, a ispod nje prostire se streljana.

Centar Millennium se može pohvaliti uspešnom organizacijom, brojnih koncerata kako u velikoj sportskoj dvorani tako i u Kongresno- muzičkoj dvorani. Ne samo koncerti, već i pozorišne predstave za decu i odrasle, bioskopske projekcije, razni kongresi i seminari okupljali su brojnu pozorišnu, filmsku i drugu najrazličitiju publiku sa naših ali i stranih prostora.