Bioskop u Centru Millennium

Bioskopski repertoar:

Sonikov film 2 – 07. i 08. maj u 18h

Kratak opis filma: Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke. Zasnovano na SEGA video igrici.

Glumci: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj. Trajanje filma: 122 minuta.

Doktor Strejndž u multiverzumu ludila – 07. maj u 20:30h.

Kratak opis filma: U Marvel studiju „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, MCU otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoćmističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku.

Glumci: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Trajanje filma: 126 minuta.

Prodaja ulaznica počinje u sredu 04. maja u prodajnom mestu – lokal Millennium Travel (gornji parking Centra Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h. Na dan projekcije u subotu 07. maja i u nedelju 08. maja od 15h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 013/800-307. Cena ulaznice je 350 din.