Bioskop u Centru Millennium

Dečak delfin: 04. novembar u 18h i 05. novembar u 16h

Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

Komedija na tri sprata: 04. novembar u 20h i 05. novembar u 18h i u 20h

Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otudjenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne. Glumci: Slobodan Boda Ninković, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Seka Sablić.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 31.10. u biletarnici (gornji parking Centra Millennium – lokal Mllennium Travel). Radno vreme: radnim danima 9h-17h, petak 04.11. 9h-20h, subota 05.11. 14h-21h.
Cena ulaznice: 350 din. Info: 013/800-307