Bioskop u Centru Millennium

MALCI 2 – GRUOV POČETAK: petak, 30.09. u 17h

Ovog leta, najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispričanu priču “MALCI 2: GRUOV POČETAK”, o dvanaestogodišnjem dečaku koji mašta da postane najveći super-zlikovac na svetu.
 
SVETA PETKA – KRST U PUSTINJI: petak, 30.09. u 19h i u 21h
 
Pobožna devojka Paraskeva, napušta svoj život među ljudima u gradu Konstantinopolju i odlazi u Jordansku pustinju gde provodi narednih 40 godina svog života boreći se sa iskušenjima, gresima i unutarnjim demonima. Pratimo njen put od obične devojke do najvoljenije i najpoštovanije Svetiteljke Pravoslavlja. Bočna priča nam govori o dve žene (arapkinji Zejnebi iz beduinskog plemena i Paraskevi) koje potiču iz različitih kulturnih, socijalnih i verskih sredina, ali dele iste ljudske emocije, vrednosti i stvaraju neobično prijateljstvo svojim čistim srcima. Tokom boravka u pustinji, Zejneba je Paraskevin jedini prijatelj, ali i ogledalo i odraz spoljnjeg sveta koji je Paraskeva napustila.
Ova priča nam govori kako ljudi mogu da pobede svoje slabosti. Teme filma su univerzalna moralna pitanja čovečanstva, što ga čini aktuelnim i danas, bilo gde na svetu.
 
PUT OKO SVETA ZA 80 DANA: subota, 01.10. i nedelja, 02.10. u 17h
 
Jednog dana, on upoznaje Fileja, nepromišljenog i pohlepnog žabca, koji želi da se opkladi da će oploviti svet za 80 dana i zaradite 10 miliona školjki u tom procesu. Iskoristivši priliku koju čeka ceo svoj život, da istražuje svet, Paspartu kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrta i iznenađenja.
 
ALA JE LEP OVAJ SVET: subota, 01.10. i nedalja, 02.10. u 19h i u 21h
 
Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvek glatko kako smo ih zamislili…
 
Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 26.09. u biletarnici (gornji parking Centra Millennium – lokal Mllennium Travel). Radno vreme: radnim danima 9h-17h, petak 30.09. 9h-21h, subota 01.10. i nedelja 02.10. 15h-21h.
Cena ulaznice: 350 din. Info: 013/800-307