Bioskop u Centru Millennium

Bioskopski repertoar:

Južni vetar 2 – Ubrzanje: od 24. do 27. novembra u 18h i u 21h i 28. novembra u 21h

Kratak opis filma:

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju.  Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

Toma – 28. novembar u 18h

Kratak opis filma:

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po  njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine, popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Nepopravljivi Ron: 27. i 28. novembar u 16h.

Kratak opis filma: 

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

Prodaja ulaznica počinje 15. novembra na novom prodajnom mestu – gornji parking Centra Millennium lokal Millennium Travel.

Radno vreme biletarnice od srede 24.11. do petka 26.11. biće: 12h – 21h . Dok će za vikend, u subotu 27.11 i u nedelju 28.11. radno vreme biletarnice biti: 14h – 21h  

Cena ulaznice za film Južni vetar 2 – Ubrzanje i Toma je 350 dinara, dok je cena ulaznice za animirani film Nepopravljivi Ron 300 dinara. Informacije: 013/800-307.

U bioskopu je obavezno nošenje maske.