Bioskop u Centru Millennium

Bioskopski repertoar:

Kliford veliki crveni pas – od 22. do 24. januara u 16h .

Kratak opis filma:

Kada srednjoškolka Emili Elizabet (Darby Camp) sretne magičnog spasioca životinja (John Cleese) koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama (Sienna Guillori) poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi (Jack Vhitehall) kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

Zlatni dečko- od 22. do 24. januara u 18h i u 20:30h.

Kratak opis filma:

Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča o novom Maradoni. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

Prodaja ulaznica počinje u petak 21. januara u prodajnom mestu – lokal Millennium Travel (gornji parking Centra Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h. U subotu 22. januara i u nedelju 23. januara od 12h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 013/800-307. Cena ulaznice je 350 din.

U bioskopu je obavezno nošenje zaštitne maske