Bioskop u Centru Millennium

Bioskopski repertoar:

Leto kada sam naučila da letim – 05. i 06. mart u 18h .

Kratak opis filma:

Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).
Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.
Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta. Glumci: Klara Hrvanović, Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević. Trajanje filma: 87 minuta.

Betmen – 05. i 06. mart u 20h

Kratak opis filma:

U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Ridlera, Zoe Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farrel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. Glumci: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard. Trajanje filma: 176 minuta.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 28. februara u prodajnom mestu – lokal Millennium Travel (gornji parking Centra Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h. Na dan projekcije u subotu 05. marta i u nedelju 06. marta od 15h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 013/800-307. Cena ulaznice je 350 din.

U bioskopu je obavezno nošenje zaštitne maske