Bioskop u Centru Millennium

Bioskopski repertoar:

Pocrveneli panda – 09. i 10. april u 18h

Kratak opis filma: Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Hoću muža – 09. i 10. april u 20h .

Kratak opis filma:

Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: rad voditelja na TV kanalu, uspešan i bogati verenik Robert. Plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni  i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej, čiji je život do tog dana takođe proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promeniti i Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Glumci: Miloš Biković, Kristina Asmus, Marina Aleksandrova, Sergej Giljev, Julija Aug, Sergej Komarov, Anastasija Ukolova, Agnija Kuznjecova, Nadežda Sisojeva, Ana Cukanova-Kot, Evgenija Ahremenko . Trajanje filma: 104 minuta.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 04. aprila u prodajnom mestu – lokal Millennium Travel (gornji parking Centra Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h. Na dan projekcije u subotu 09. aprila i u nedelju 10. aprila od 15h do početka poslednje projekcije.
Informacije: 013/800-307. Cena ulaznice je 350 din.